PERFOMANŢĂ DE INVIDIAT! Victor Gogu a cucerit două medalii de aur la Mondiale

Victor Gogu şi-a îndeplinit visul! Sportivul moldovean în vârstă de 28 de ani a cucerit două medalii de aur la Campionatul Mondial de Triatlon Forţă, desfăşurat în Malta, competiţie ce a adunat 300 de atleţi din 15 ţări.

El a triumfat în cele două probe în care a concurat: genuflexiuni cu halteră, versiunea echipat, şi genuflexiuni cu halteră, versiunea neechipat.
Gogu și-a bătut propriul record european la genuflexiuni cu halteră, versiunea echipat, reuşind să ridice 272 de kilograme și jumătate.

"Visul mi l-am îndeplinit, însă nu mă opresc aici. Vreau să bat recorduri noi, adică să nu mă opresc aici. Să mergem la mai mult şi la mai mare", a spus Victor Gogu, atlet.

Gogu își continuă parcursul bun din ultima perioadă. Anul trecut sportivul din Chişinău a devenit campion mondial în Belgia. În copilărie acesta a jucat fotbal, iar din 2012 încoace practică triatlonul- forţă.

"Am terminat-o cu fotbalul din cauza accidentării. Dacă eram deprins de eforturi fizice şi antrenamente, am decis să merg la sală. Aici m-a remarcat antrenorul, mi-a făcut un program special. Am început să particip la campionate naţionale, am avut succes şi am promovat pe arena internaţională", a spus Victor Gogu, atlet.

Atletul este susţinut de fundaţia lui Vlad Plahotniuc, "Edelweiss". În prezent Victor Gogu se pregăteşte de Campionatul European, programat pentru luna septembrie în Irlanda.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu