"Percheziţiile în biroul şefului Poliţiei Rutiere ridică semne de întrebare. Cineva încearcă să exercite presiuni"

Embed:

Percheziţiile efectuate recent în biroul şefului Poliţiei Rutiere, Sergiu Armaşu, trezesc anumite bănuieli. Asta pentru că acţiunile au avut loc la scurt timp după ce ministrul Culturii, Boris Focşa, şi consilierul său au fost prinşi în stare de ebrietate la volan. De această părere sunt invitaţii emisiunii Ţara lui Dogaru.

"Evenimentele care au avut loc recent ne îndreptăţesc să avem o asemenea părere vizavi de acest caz şi anume că ar putea fi vorba, în acest dosar, de o încercare de a exercita anumite presiuni", a declarat Andrei Briceag, avocat.

"Nu pot să-mi închipui ca un caz simplu să fie cercetat de Direcţia Generală, cazuri excepţionale a Procuraturii Generale. Acesta e un caz simplu care ar fi putut fi examinat de o procuratură de sector. Reieşind din aceste fapte, apar anumite suspiciuni", a explicat Ghenadie Cosovan, fost viceministru al MAI.

Unii sunt de altă părere. "Această percheziţie este o consecinţă a unei examinări mai îndelungate. Cred că domnul Armaşu cunoaşte de mai mult timp că este cercetat, sunt unele suspiciuni, au fost plângeri. Dintre informaţiile de care dispun eu, cred că aceasta e o coincidenţă", a precizat Adrian Lebedinschi, secretar general sindicatul Dimineaţa.

Invitaţii lui Vitalie Dogaru mai cred că Procuratura Generală ar trebui să vină cu explicaţii pe marginea acestui dosar, pentru a exclude orice speculaţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu