Percheziţii la sediul Poliţiei Rutiere din Chişinău. Mai mulţi poliţişti, suspectaţi de corupere pasivă

Embed:

La sediul Poliţiei Rutiere din Chişinău au avut loc percheziţii, în cadrul unui dosar de corupţie. Securitatea Internă a MAI a reţinut în flagrant coordonatorul unei reţele de corupţie din cadrul poliţiei.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere, Sergiu Diaconu, este vorba despre adjunctul şefului Secţiei Poliţie Rutieră a Capitalei, Oleg Boboc. Bănuiţi de corupere pasivă sunt 15 poliţişti, care ar fi adunat bani pentru Boboc.

"A fost reţinută o persoană, adjunctul şefului Secţiei Poliţie Rutieră din Chişinău. La moment, sunt luate depoziţiile de la 15 poliţişti, angajaţi ai acestei secţii sunt bănuiţi de corupere pasivă", a comunicat Diaconu.

Avocaţii bănuiţilor nu au fost de găsit pentru a comenta acuzaţiile.

Publika.md aminteşte că descinderea la sediul Poliţiei Rutiere vine la doar câteva săptămâni după ce zeci de ofiţeri ai Brigăzii cu destinaţie specială "Fulger" au efectuat percheziţii la sediul Comisariatului General de Poliţie. Atunci au fost ridicate mai multe dosare, iar, în scurt timp, ministrul de Interne a anunţat că doi dintre şefii Comisariatului au fost suspendaţi din funcţie.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu