PERCHEZIŢII la Primăria Capitalei. Cinci persoane au fost reţinute. Silvia Radu: Vinovații trebuie să plătească

Embed:

Descinderi matinale la Cadastru. Cinci persoane au fost reţinute de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie pentru ilegalităţi în domeniul construcţiilor. Acestea sunt acuzate de trafic de influenţă asupra mai multor funcţionari de la Direcţia Arhitectură şi Urbanism a Primăriei Capitalei şi Oficiul Cadastral Teritorial. Percheziţii au avut loc la mai multe adrese, inclusiv la cele două instituţii.

Percheziţiile au început la opt dimineaţa şi au durat aproximativ două ore, timp în care funcţionarii şi-au întrerupt activitatea.

Şeful direcţiei Arhitectură şi Urbanism, Sergu Borozan a declarat însă că nu cunoaşte deocamdată nimic despre scopul acestor percheziţii.

Iar primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu a scris pe pagina sa de facebook că le urează succes anchetatorilor şi şi-a exprimat speranţa că vor scoate la iveală toate ilegalităţile comise de funcţionarii de la Primărie decenii la rând.

"Avem 'oaspeți' în incinta Primăriei Chișinău. Organele abilitate desfășoară percheziții și cercetări în cadrul unui dosar. Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând în Primărie. Vinovații trebuie să plătească", a menţionat Silvia Radu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu