PERCHEZIŢII la Poşta Moldovei şi Serviciul Vamal, în cadrul unui dosar privind mai multe scheme de contrabandă

Embed:

(UPDATE 11:37) Poşta Moldovei şi Serviciul Vamal neagă că au avut loc descinderi.

"Până în momentul actual, nu au avut loc descinderi în oficiile subdiviziunilor vamale", a menţionat Olesea Puşcaşu, responsabil Serviciul de presă al Serviciului Vamal.

Nici reprezentanţii "Poştei Moldovei" nu confirmă percheziţiile.

"La momentul actual, noi nu am avut parte de descinderi. Noi colaborăm cu organele de drept, doar că la momentul actual, aceste descinderi nu au avut loc în cadrul întreprinderii noastre", a precizat Elena Ganciucova, şefa Direcţiei Marketing şi Vânzări, Poşta Moldovei.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Descinderi matinale la mai multe sedii ale Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei și Serviciul Vamal.

Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Generale, perchezițiile au loc în cadrul unei cauze penale, privind mai multe scheme de contrabandă cu diverse mărfuri şi sunt desfăşurate de procurorii pe cauze speciale în comun cu ofiţeri ai SIS şi de la MAI.

În comunicat se menţionează că ancheta a fost pornită după ce fostul şef al Companiei de Stat "MoldATSA", Sorin Stati, a declarat în cadrul unei emisiuni difuzate la un post privat de televiziune, că cele două întreprinderi ar fi implicate în mai multe scheme de contrabandă cu țigări, alcool, anabolizante și chihlimbar.

Administraţia Poștei Moldovei şi reprezentanţii Serviciului Vamal nu au oferit, deocamdată, nicio reacţie la acest subiect. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu