Percheziţii la penitenciar. Pe lângă 81 de telefoane mobile, 40 de litri de alcool, ofiţerii au găsit şi doi organizatori ai unui omor

Embed:

Angajații Direcției Combaterea Crimelor Grave a INI în comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție Ungheni și DIPenitenciare au efectuat percheziții în Penitenciarul nr. 18 – Brănești, în cadrul unei cauze penale.

La 28 iunie, poliția a fost alertată de o persoană din orașul Ungheni, precum că a depistat cadavrul vecinei sale de 62 ani.

Investigaţiile au arătat că din apartamentul victimei a dispărut telefonul mobil, un notebook, articole din aur și alte bunuri.

La scurt timp suspectul a fost reţinut. Aceasta este un tânăr de 20 de ani, care şi-a recunoscut vina. 

De asemenea, suspectul a declarat că infracțiunea a fost organizată și dirijată de doi deținuți de 23 și 25 de ani, din instituția de detenție de la Brănești.

Deținuții își ispășesc pedeapsa pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, jaf, acțiuni violente cu caracter sexual.

În urma percheziţiilor, au fost găsite 81 de telefoane mobile și accesorii pentru acestea, aproximativ 40 de litri de băuturi alcoolice produse în interiorul penitenciarului, 13.900 de lei moldoveneşti, articole din aur, 6 kg de drojdie, cărți de joc și presupuse substanțe narcotice.

Persoanele culpabile de omor și tâlhărie se pot alege cu o nouă pedeapsă: închisoare de la 8 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu