PERCHEZIŢII la mai mulți antreprenori din Capitală: Au fost găsite SUME MARI DE BANI NECONTABILIZATE şi alte ÎNCĂLCĂRI GRAVE

Embed:

Percheziții la mai mulți agenți economici, care își desfășoară activitatea în domeniul alimentației publice în parcul Ștefan cel Mare, parcul Catedralei Mitropolitană din capitală și parcul Dendrariu. 

Astfel, în urma perchezițiilor au fost depistate încălcări în mai multe domenii și anume: surplus/neajuns de mijloace bănești în raport cu bonurile fiscal, marfă supusă vânzării fără acte de proviniență, evidență dublă a contabilității, condiții antisanitare, încălcări grave de ordin antiincendiar, etc.

Totodată, au fost depistate și ridicate mijloace bănești nereflecatate în evidența contabilă în sumă de peste 600.000 de lei, înscrisuri de tip ciornă, documente contabile, facturi fiscale, bonuri de consum, dispoziții de plată, ștampile, marfă fără acte de proviniență în valoare de peste 500.000 de lei.

Cele 38 de perchezițiile au fost efectuate în cadrul unei cauze penale privind practicarea ilegală a activității de întreprinzător.

Persoanele vinovate riscă de la 3 la 5 ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu