Percheziţii la mai multe companii care ar fi prejudiciat statul cu 3 MILIOANE DE LEI! Patru persoane au fost reţinute

Embed:

(UPDATE: 15:44) Patru persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate astăzi de procurorii PCCOCS în comun cu polițiștii de la Inspectoratul Național de Investigații și ofițerii de la "Fulger". Printre acestea se numără şi un fost angajat la MAI. 

(UPDATE: 13:24) Potrivit lui Nicolae Dumbrăveanu, procuror din cadrul PCCOCS, este vorba despre o grupare criminală, din care fac parte persoane atât fizice cât și juridice. În perioada anilor 2011-2017, acestea au oferit mai multe credite și s-au eschivat de la plata impozitelor.  

Perchezițiile continuă. Acestea sunt efectuate de procurorii PCCOCS în comun cu polițiștii de la Inspectoratul Național de Investigații și ofițerii de la "Fulger".

(UPDATE: 12:10) În urma precheziţiilor efectuate de procurori, doi administratori de companii au fost reţinuţi pentru 72 de ore, fiind bănuiţi de evaziune fiscală. 

În prezent, au loc percheziţii la oficiile a patru companii, dintre care două sunt firme străine din domeniul construcţiilor.

Noi descinderi în forţă în această dimineaţă.

Procurorii pentru combaterea crimei organizate şi cauze speciale efectuează percheziţii în nouă locaţii din Chişinău şi Stăuceni.

Acţiunile vizează agenţii economici din domeniul construcţiilor şi creditare, într-un dosar de evaziune fiscală. În vizorul procurorilor a ajuns şi o companie de creditare rapidă "Alo Credit", care ar fi încălcat normele de creditare. Pagubele aduse statului de către companiile vizate se ridică la 7 milioane de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu