PERCHEZIŢII la domiciliul Anei Ursachi! DESCOPERIRILE CONTROVERSATE făcute de procurori

Procurorii au efectuat aseară percheziții la domiciliul avocatei Ana Ursachi, care este cercetată penal pentru omor. Informaţia a fost confirmată de către şeful Procuraturii  pentru Combaterea Crimei Organizate și Cauze Speciale, Nicolae Chitoaroagă, care nu a oferit, însă, detalii.

Portalul moldova24.info scrie că oamenii legii au găsit înregistrări video și audio, făcute ilegal, cu judecători, procurori, dar și politicieni. 

Jurnaliştii mai scriu că tatăl Anei Ursachi urma să plece în această dimineaţă la Minsk pentru a-i transmite aceste înregistrări.

Moldova24.info afirmă că printre cei vizaţi de înregistrări se numără liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatâi, discuţiile cu care avocata le-ar fi înregistrat de mai mult timp.

Printre alţi interlocutori interceptaţi de Ana Ursachi se numărăr liderul Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, fratelui acestuia, Vasile, mai mulți membri ai Platformei DA și ai Partidului Liberal Reformator, printre care și Ana Guțu, care anterior a făcut parte din această formațiune.

Procuratura nu a confirmat aceste informaţii, dar a precizat că va venit cu detalii mai târziu.

Ana Ursachi a fost citată de mai multe ori la Procuratură, după ce a fost reluat dosarul penal, în care ea este cercetată pentru complicitate la omor.

Avocata a fugit din ţară, iar presa a scris că ea a mers la Moscova şi la Frankfurt, unde a cerut protecţie de la Renato Usatîi, la fel cercetat penal pentru omor şi anunţat în urmărire internaţională, dar şi de la condamnaţii fugari Victor şi Viorel Ţopa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu