PERCHEZIŢII la Comrat. Doi indivizi, ÎNCĂTUŞAŢI în timp ce vindeau heroină unui poliţist sub acoperire

Doi indivizi, cu vârstele de 32 ani şi respectiv 42 ani, domiciliaţi în oraşul Comrat, anterior judecaţi, aliaşii "Petrofos" şi "Crot" au fost reţinuţi de oamenii legii, fiind bănuiţi de punerea în circulaţiei a drogurilor în proporţii deosebit de mari, în special heroină.

Cei doi au fost reţinuţi în momentul când vindeau heroină la un preţ de 1.500 lei pentru 1g, unui poliţist sub acoperire.

Ulterior, fiind desfăşurate percheziţii autorizate la domiciliile lor, poliţiştii au depistat cantităţi de heroină, pregătite în pliculeţe speciale pentru vânzări, bani marcaţi transmişi sub controlul ofiţerilor de investigaţii, cartuşe de diferit calibru păstrate ilegal, plante de mac şi tufe de cânepă, aparate confecţionate artizanal pentru consum de droguri precum şi nişte fiole cu lichid necunoscut.

Potrivit informaţiilor acumulate până în prezent, suspecţii erau implicaţi în traficul de heroină prin contrabandă din Turcia, şi anume prin intermediu autobuzelor de rute internaţionale sau a microbuzelor de transportare a coletelor.

Cei doi figuranţi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru trafic de droguri în proporţii deosebit de mari. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.

Totodată, poliţiştii întreprind măsuri speciale în continuare, pentru a identifica şi alţi complici ai bănuiţilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu