PERCHEZIŢII în casa Reghinei Apostolova şi a Marinei Tauber. Ce ar fi ridicat procurorii în urma descinderilor

Procurorii au făcut percheziţii în casele deputatelor din partea Partidului "Şor", Reghina Apostolova şi Marina Tauber, care ieri au fost reţinute de ofiţerii CNA.

"Au fost ridicate acte care n-au nicio tangență cu cauza penală și suporturi informatice care n-au nicio tangență cu cauza. Sunt lucruri personale, dar pentru ca organul de urmărire penală să poată bifa că nu a stat în zadar până la așa o oră târzie a ridicat din apartamentul ei obiecte pe care le considerăm nepertinente", a menţionat Iulian Balan, avocatul Marinei Tauber.

Procurorii au decis reţinerea pentru 72 de ore a Marinei Tauber și Reghinei Apostolova, după ce acestea au fost lipsite de imunitate parlamentară. Informaţia a fost confirmată de Eduard Varzari, şeful interimar al Procuraturii Anticorupţie.

Citeşte şi: (VIDEO EXCLUSIV) Momentul în care Reghina Apostolova este reținută de ofițerii CNA

Citeşte şi: Reghina Apostolova, internată la spital: i s-a făcut rău în timpul audierilor (VIDEO)

Cei doi deputaţi din partea Partidului "Şor" sunt cercetaţi penal pentru că ar fi fost implicaţi în frauda bancară. Imunitatea le-a fost ridicată cu voturile a 56 de deputaţi, la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu.

CITEȘTE ȘI: DOI DEPUTAŢI, FĂRĂ IMUNITATE. Tauber şi Apostolova au fost reţinute de ofiţerii CNA

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu