PERCHEZIŢII cu mascaţi în două apartamente din Capitală. Patru indivizi au fost încătuşaţi (VIDEO)

Embed:

Patru indivizi cu vârstele cuprinse între 27 ani şi 41 ani au fost reţinuţi, fiind bănuiţi de prepararea şi consumarea drogurilor. Astfel, mascaţii de la "Fulger" au descins în două locuinţe din sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit informaţiilor acumulate de oamenii legii, în urma investigaţiilor s-a constta că în aceste apartamente veneau doar consumatorii de droguri de încredere, unde preparau doze şi le inhalau cu nişte aparate speciale confecţionate artizanal  sau prin injectare.

Bănuiţii au fost încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorat pentru audieri. Probele depistate în cadrul percheziţiilor au fost sigilate şi remise Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Totodată, sunt demarate acţiuni suplimentare de investigaţii în vederea identificării complicilor în aceste cazuri, precum şi provenienţa substanţelor narcotice.

În dependenţă de rezultatele expertizei criminalistice indivizii riscă să fie sancţionaţi penal cu amendă în mărime de la 8.000 lei  la 14.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 150 de ore sau închisoare de până la 1 an.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu