Percheziții CNA la Inspectoratul de poliție Ciocana. Trei polițiști au fost reținuți în urma descinderilor

Embed:

(UPDATE 10:10) Trei polițiști au fost reținuți în urma descinderilor CNA. Este vorba despre un poliţist de sector, un şef de post şi un ofiţer de investigaţie. Aceştia ar fi luat banii în două tranşe, fără să ştie că sunt urmăriţi de ofiţerii CNA.

În această dimineață, ofițerii CNA desfasoară percheziții la Inspectoratul de poliție Ciocana.

Potrivit purtătorului de cuvânt a CNA, Angela Starinschi, este vorba despre mai mulți ofițeri de poliție care ar fi estorcat bani de la trei persoane, cercetate pentru comiterea unui jaf, ca să se soluționeze dosarul.

Unul dintre polițiști ar fi luat legătura cu tinerii, anunțându-i că o persoană a depus o plângere pe numele lor la sectorul de poliție și a cerut tragerea la răspundere penală a celor trei pentru faptul că aceștia ar fi deposedat-o de telefonul mobil, în urma unei altercații.

Însă, ca să nu pornească o cauză penală pentru jaf, polițistul le-ar fi sugerat tinerilor că poate soluționa dosarul în schimbul a 2.000 de euro.

Cazul a ajuns în atenția CNA, iar în zilele ulterioare a fost pornită urmărirea penală în privința polițiștilor. Astfel, sub controlul ofițerilor CNA și a procurorilor, au fost transmise mijloacele estorcate în două tranșe – 1.500 de euro și 500 de euro. Transmiterea banilor a fost documentată, iar astăzi au fost operate percheziții la cei trei angajați ai Inspectoratului de poliție Ciocana.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu