Pep Guardiola va fi noul antrenor al formaţiei Bayern Munchen

Embed:

Bayern Munchen a făcut un anunţ-bombă. Pep Guardiola va fi noul antrenor al bavarezilor din sezonul viitor. Astfel, după ce o perioadă a fost şomer, fostul tehnician al Barcelonei va reveni pe arena internaţională.

Deşi s-a speculat în mai multe rânduri că Pep Guardiola va ajunge în Anglia, tehnicianul spaniol a ales campionatul Germaniei. Din sezonul viitor acesta o va pregăti pe Bayern Munchen, fapt anunţat pe site-ul oficial al echipei.

"Suntem încântaţi că am reuşit să-l aducem pe Guardiola, după ce a fost curtat de mai multe cluburi celebre. Este unul dintre cei mai de succes antrenori din lume, iar de pe urma venirii lui va beneficia nu numai Bayern Munchen, ci tot fotbalul german", a declarat preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, pe contul său de twitter. 

Publicaţia Bild a specificat deja că Guardiola a semnat un contract pe patru ani cu Bayern şi va începe să lucreze cu bavarezii din iunie 2013, atunci când îi va expira contractul lui Jupp Heynckes. Acesta din urmă cel mai probabil se va retrage din activitate.

Josep Guardiola are 41 de ani, iar Barcelona de care s-a despărţit în vara trecută a fost ultimul său loc de muncă. Anterior, presa a scris că tehnicianul spaniol a discutat despre revenirea sa în activitate cu Manchester City, Manchester United şi Chelsea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu