Pep Guardiola va fi cel mai bine plătit antrenor din lume. Află ce salariu va avea la Bayern

Embed:

Suporterii lui Bayern Munchen sunt în al nouălea cer de fericire după ce au aflat că Guardiola va fi noul antrenor principal al echipei favorite. Fanii sunt bucuroşi că tehnicianul spaniol va aduce în Germania filosofia de joc, pe care a impus-o la Barcelona.

Fanii lui Bayern Munchen sunt siguri că echipa lor favorită va obţine performanţe mari cu Pep Guardiola pe banca tehnică.

"Guardiola este un super-antrenor. El are o experienţă mare şi este omul potrivit. Guardiola este un antrenor tânăr şi asta e foarte important", a declarat Klaus Kuenzner, suporter Bayern. 

"Cred că este un antrenor bun şi e omul potrivit pentru Bayern Munchen. Cel mai probabil, el va introduce la echipa noastră sistemul de la Barcelona", a adăugat Arian Kurci.

"Sper să fie schimbări pozitive, iar echipa să joace bine şi să depăşească Borussia Dortmund", a subliniat Baerbel Schromond.

"Desigur, este un semn bun pentru fotbalul german. Este minunat când un antrenor de valoare a ales Bayern Munchen şi nu Chelsea sau Manchester City", a conchis Christian Gehr.

Guardiola a semnat un contract pe trei sezoane cu Bayern şi va începe să lucreze cu bavarezii din iulie 2013, atunci când îi va expira contractul lui Jupp Heynckes. Conform presei din Germania, Guardiola va fi cel mai bine plătit antrenor din lume. Fostul tehnician al Barcelonei urmând să încaseze, în fiecare sezon câte 17 milioane de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu