Pep Guardiola rămâne la Manchester City

Embed:
Pep Guardiola rămâne la Manchester City. Antrenorul spaniol și-a prelungit contractul cu campioana Angliei până în anul 2021.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani va avea de acum încolo un salariu mai mare, clubul urcând ștacheta de la 15 la 20 de milioane de lire sterline pe an.

Guardiola devine astfel cel mai bine plătit antrenor de fotbal de pe mapamond. El îl devansează pe italianul Marcelo Lippi. Selecționerul Chinei are salariul anual de 20 de milioane și 500 de mii, dar de euro.

"Este o plăcere să lucrez în această familie, în acest club. Îmi place să lucrez zi de zi cu acești jucători. Voi încerca să fac tot ce îmi stă în putință pentru a obține în anii următori rezultate și mai bune", a spus antrenorul Manchester City, Pep Guardiola.

Spaniolul a fost ales și antrenorul sezonului în Premier League. Guardiola antrenează pe Manchester City din anul 2016 și, în acest sezon, a câștigat cu "citadinii" titlul în Premier League.

În aceiași ordine de idei, și campioana Ucrainei, Șahtar Donețk, i-a prelungit contractul antrenorului portughez Paolo Fonseca. Luzitanul va rămâne la gruparea ucraineană încă doi ani.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu