Pep Guardiola: Manchester City nu este încă pregătită să câştige Liga Campionilor

Manchester City nu este încă pregătită să câştige Liga Campionilor, a estimat antrenorul campioanei Angliei la fotbal, Pep Guardiola, înaintea meciului de marţi cu Atalanta din Grupa C a celei mai importante competiţii europene intercluburi, scrie agerpres.ro.

Manchester City poate câştiga în acest sezon Liga Campionilor numai dacă va fi mai eficientă în faţa porţii, a afirmat Guardiola, a cărui echipă a trecut sâmbătă cu 2-0 de Crystal Palace în Premier League, prin golurile lui Gabriel Jesus şi David Silva.

Gabriel Jesus, care are 22 de ani, a ajuns la 50 de goluri pentru City. Guardiola a menţionat însă că atacantul brazilian a ratat mai multe ocazii în meciul de sâmbătă.

"(Jesus) este atât de tânăr", le-a declarat tehnicianul ziariştilor. "Noi am ratat multe ocazii. Trebuie să fim eficienţi. Când lumea spune că obiectivul e Liga Campionilor, noi încă nu suntem pregătiţi... încă putem progresa", a adăugat spaniolul.

City este pe locul în campionat, la 6 puncte în spatele lui Liverpool, însă are cele mai multe goluri marcate în Premier League, 29, opt mai mult decât formaţia pregătită de Jurgen Klopp.

În ciuda criticilor pe care le-a formulat, Guardiola a spus că este mulţumit de atacanţii pe care-i are la dispoziţie.

Jesus a fost titularizat sâmbătă în locul argentinianului Sergio Aguero, care a fost implicat miercuri într-un accident de circulaţie fără gravitate.

"Să concureze cu Sergio e poate lucrul cel mai greu, dar Gabriel este atât de calm. La fiecare antrenament luptă ca o fiară, dar poate progresa", a spus tehnicianul.

City este pe primul loc în grupa sa din Champions League, cu 6 puncte după primele două meciuri.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu