Pep Guardiola ar putea semna cu Arsenal Londra

Embed:

Speculaţiile s-au adeverit. Fostul tehnician al formaţiei catalane, FC Barcelona, Pep Guardiola se întoarce în Premier League. Însă nu la Manchester United, aşa cum scria iniţial presa internaţională, ci la Arsenal Londra. Despre aceasta a anunţat fostul său elev, Rafael Marquez, actualul jucător al lui New York Red Bulls.

Se pare că hegemonia lui Arsene Wenger la formaţia engleză, Arsenal Londra a luat sfârşit. Cu toate că presa din Albion scria despre o nouă ofertă a oficialilor de la Arsenal pentru Wenger, fotbalistul mexican Rafael Marquez a anunţat că Pep Guardiola va veni la Arsenal din vară.

"Pep o va antrena pe Arsenal din vară, se odihneşte şi îşi îmbunătăţeşte nivelul de engleză",a spus Rafael Marquez.
 
Declaraţia a fost făcută la un post de radio american. Presa engleză presupune că Guardiola şi fostul său elev de la Barcelona, Rafael Marquez, care joacă în prezent la New York Red Bulls, s-au întâlnit în SUA, acolo unde Guardiola s-a mutat cu familia după ce a demisionat de la Barca.

Arsene Wenger este al doilea cel mai longeviv antrenor din Europa, după Sir Alex Ferguson. Tehnicianul francez a semnat cu tunarii în 1996 şi de atunci a câştigat 11 trofee cu echipa engleză. În 2011, Wenger a fost desemnat cel mai bun antrenor din perioada 2001-2010.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu