Pep Guardiola a dezvăluit secretul victoriilor Barcelonei

Embed:

Pep Guardiola a dezvăluit secretul Barcelonei, echipă cu care a câştigat 14 trofee în 4 ani. Tehnicianul spaniol a fost prezent zilele acestea în Mexic, la un forum, unde a ţinut o prelegere în faţa a 10 mii de persoane în cadrul unei fundaţii de binefacere.

Guardiola, care a şi jucat fotbal în campionatul mexican, pentru Dorados de Culiacan, în Clausura 2006, a petrecut o oră în faţa auditoriului, timp în care s-a împărtăşit cu bogata sa experienţă. 

"Am avut marele noroc să-mi găsesc pasiunea când eram încă foarte tânăr şi am trăit cu ea de-a lungul carierei de jucător. Când am devenit antrenor, am avut şi norocul să lucrez cu jucători de neînlocuit, care mi-au făcut munca mai uşoară", a declarat Guardiola.

Pep Guardiola a părăsit Barcelona la sfârşitul sezonului trecut. După ce a plecat de la clubul catalan, Guardiola a mărturisit că nu a mai negociat cu nimeni.

Tehnicianul a câştigat cu Barcelona 14 trofee timp de 4 ani: 3 titluri de campion al Spaniei, 2 Cupe ale Regelui, 3 Supercupe ale Spaniei, 2 Ligi ale Campionilor, 2 Supercupe ale Europei şi 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu