Pentru prima dată la Circ. Zi magică pentru cel puţin 200 de copii din orfelinatele din ţară

Embed:

Peste 200 de copii de la orfelinatele din ţară au avut parte de o zi magică la Circ. Special pentru ei, artiștii au pregătit ieri un show de sărbătoare, care le va rămâne micuţilor în memorie pentru mult timp.

Show-ul a fost inaugurat de către Moş Crăciun. Unii spectatori spun că sunt pentru prima dată la circ.

"Copiii sunt pentru prima dată la circ. Este pentru prima dată când micuţii primesc un astfel de cadou. Ne-a fost oferit transport gratuit, bilete, iar la sfârşit copiii vor primi şi daruri de la Moş Crăciun", a explicat psihologul Ludmila Capanji.

Cei 20 de artiști din Moldova și Ucraina spun că s-au pregătit intens pentru a le oferi copiilor un show memorabil.

"Demult nu ne-am văzut, dar publicul m-a recunoscut şi am fost bucuros. O să mai avem o întâlnire. Pulicul nostru este foarte cald şi foarte bun", a declarat jonglorul Vitalie Mereuţă.

Pentru prima dată, pe arena Circului din Chișinău a evoluat unul dintre cunoscuţii dresori de papagali din Ucraina, Vladimir Gorodețki.

"Este bine. Eu sunt mulţumit. Publicul a apreciat foarte mult numărul. - Spune cum te cheamă? - Marcuşa. - Şi cine sunt eu? – Tata. - Eu sunt tata, sigur!", a spus dresorul şi pasărea sa.

Biletele pentru programul circului vor fi disponibile din data de 26 decembrie. Prețul acestora variază între 150 de lei și 250 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu