Pentru o INIMĂ SĂNĂTOASĂ iată ce trebuie să consumi

Oamenii de ştiinţă au demonstrat beneficiul şi a suplimentelor alimentare pe bază de grasime de peşte în curele pentru afecţiunile sistemului cardio-vascular.

Specialiştii americani au făcut nişte concluzii după mai mulţi ani de cercetare a influnţei preparatelor care conţin acizii graşi nesaturaţi OMEGA-3.

În prima cercetare au fost incluşi peste 8 mii de oameni. Aceştia au fost divizaţi în 2 grupuri: prima consuma omega-3, iar a doua - placebo. În rezultat, oamenii care deja erau diagosticaţi cu afecţiuni ale inimii, decedau mai rar din cauza accidentelor cardio-vasculare, dacă lua cât două grame de Icosapent Ethyl şi alte preparate hipolipidice. 

În cea de-a doua cercetare medicii au monitorizat starea a 26 de mii de participanţi timp de ultimii 5 ani. Rezultatele cercetării au demonstrat că, luând un preparat asemenea celui din primul studiu, riscut de atac de cord a fost micşorat cu 28%.

O concluzie a cercetării este că oamenii care consumă mai des peşte, mai rar suferă de boli cardio-vasculare. O alternativa pentru cei care nu iubesc carnea de peşte ar fi cursurile de administrare a acidului OMEGA-3. Aceasta este una dintre cele mai importante elemente pentru funcţionarea armonioasă a mai multor sisteme a organismului uman.

Omega-3 se conţine în peşte, fructe de mare, grăsimea de peşte, seminţele de in, uleiul de in ş.a.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu