Pentru internetul gratuit din Capitală, tineretul liberal strânge voturi pentru Chirtoacă

Tineretul Partidului Liberal a organizat astăzi, 20 mai, un flash-mob cu tema "Laptopul tău îl susține pe Dorin Chirtoacă". Echipați cu tricouri și chipiuri pe care scria “Eu votez Dorin Chirtoacă!”, tinerii liberali s-au adunat în grădina publică Ștefan cel Mare. Aceștia aveau cu ei și câte un laptop pe care scrie "Laptopul meu îl susține pe Dorin Chirtoacă".

Tinerii și-au exprimat mulțumirea lor față de intenția candidatului liberal la fotoliul de primar, de a extinde ariile asigurate cu internet gratuit prin sistemul WiFi. Aceștia au adus și o urnă simbolică, în care au aruncat voturile sale de susținere pentru Chirtoacă. Liberalii au purtat urna și pe la celelalte persoane care se foloseau internetul gratuit și i-au îndemnat să susțină la 5 iunie intențiile candidatului liberal.

Amintim că în 2009, de Ziua Europei a fost lansată zona WiFi din gradina publică Ștefan cel Mare, ca simbol al libertatii de exprimare şi acces la sursele de informare. Iniţiativa aparţine primarului Chisinaului, Dorin Chirtoacă. De atunci, mai multe locuri din Capitală au fost asigurate cu internet gratuit.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu