"Pentru că este orașul iubirii", cupluri de pe întreg globul s-au adunat la Paris (VIDEO)

Embed:

Parisul și-a păstrat titlul de oraș al iubirii. Mii de cupluri din întreaga lume au ales să-și petreacă ziua de 14 februarie în capitala Franței, unde au avut parte de mai multe surprize plăcute. Iar cele mai neînfricate cupluri au urcat până în vârful Turnului Eiffel pentru a se săruta și a face o poză ca amintire.

Astfel de "Locuri pentru sărut" au fost au fost împrăștiate la diferite etaje ale vestitului turn. De asemenea, vizitatorii au avut ocazia de a-și lăsa în turn un semn al dragostei lor.

"Am scris John o iubește pe Charlie. Am venit aici special pentru Ziua îndrăgostiților. Este un cadou de Crăciun din partea lui", a spus o tânără.

Iar la primul etaj, organizatorii au instalat o cabină fotografică în care iubiții își puteau face fotografii personalizate.

"Este ceva nou. Am venit pentru prima dată aici de Ziua îndrăgostiților, dar mi-a plăcut foarte mult și voi reveni", a zis un bărbat.

Unii dintre turiști au venit tocmai de peste ocean pentru a găsi o doză de romantism în capitala franceză:

"Pentru că Parisul este orașul iubirii".

"Este un loc foarte romantic. Toți cunoscuții ne invidiază".

Turnul Eiffel este vizitat anual de aproape șapte milioane de turiști .La începutul aceste luni, presa locală a scris că Turnul Eiffel este pe primul loc în din lume după numărul de selfie-uri postate pe rețelele de socializare, cu aproximativ zece mii mai multe decât Big Ben din Londra sau Burj Khalifa din Dubai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu