Pensionarii salută reformele demarate de autorităţi: Guvernul întreprinde toate măsurile ca oamenii să aibă o viață bună

Embed:

Pensii mai mari, infrastructură modernă și condiții de trai mai bune. Sunt doar câteva rezultate în urma reformelor demarate de autorități şi simțite pe viu de cetățeni. Acest lucru îl confirmă persoanele în etate din raionul Ialoveni, care așteaptă ca actuala guvernare să continue proiectele îndreptate spre binele oamenilor.

Maria Slobozeanu spune că, datorită reformei în sistemul de pensii primeşte mai mulţi bani. Femeia este mulțumită că poate duce o bătrânețe liniştită.

"Foarte mult lucru a făcut guvernarea, mai ales domnul Filip. În ultima perioadă s-au ridicat pensiile... Față de guvernările care au fost s-au ridicat și oamenii sunt mulțumiți", a spus Maria Slobozeanu, locuitoare a comunei Mileștii Mici.

Lista reformelor continuă. Apeduct, rețele de canalizare, iluminat stradal sau reparația drumurilor, sunt proiecte implementate cu succes în raion.

"Reformele care se fac în sat sunt foarte bune și recunoscute de către toți cetățenii. În primul rând se face un drum. Cred în conducerea de la Guvern că ei întreprind toate măsurile ca oamenii din Moldova să aibă o viață bună", a spus Mihail Puiu, locuitor al satului Malcoci. 

"Am trecut prin multe perioade, dar nu au mai fost așa reforme atât de ambițioase, ceea ce ține de infrastructură, ceea ce ține de reformele de pensii și salarii", a spus Mihai Catană, primarul satului Molești, Ialoveni.

Subiectele au fost abordate în cadrul unei întruniri a organizației persoanelor în etate Tezaurul Națiunii a Partidului Democrat din Ialoveni. La eveniment a fost prezent și ministrul Educației, Monica Babuc.

"De la independență încoace guvernele care s-au perindat nu au rezolvat problemele de care acum acum se preocupă Guvernul Filip. Doar Guvernul Filip a știut să obțină în ultimii 20 de ani de bâlbâială, nu mă tem de acest cuvânt, progrese palpabile", a spus Monica Babuc, ministrul Educației, Culturii și Cercetării.

Organizația Națională a Persoanelor în Etate numără peste 25.000 de membri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu