PENIBIL! Un post de televiziune din Iran "a îmbrăcat-o" pe Charlize Theron în timpul ceremoniei OSCAR (VIDEO)

Embed:

În timpul celei de-a 89 ediţii a premiilor Oscar, inginera de origine iraniană Anousheh Ansari l-a reprezentat pe regizorul Asghar Farhadi, care a primit trofeul pentru Cel mai Bun Film Străin, şi a acceptat statueta de aur în numele lui, însă montajul video cu momentul a fost drastic modificat de un post de televiziune din Iran, scrie The Independent, potrivit Mediafax.ro.

Regizorul Asghar Farhadi a refuzat să vină la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, după ordinul anti-imigraţie al lui Donald Trump, însă a trimis o scrisoare de mulţumire după ce a aflat că a câştigat.

Vestea a fost bine văzută în Iran - una dintre cele şapte ţări vizate de ordinul controversat dat de Trump - însă modul în care a fost difuzată ştirea pe un post de televiziune este transformat radical.

Cele care au înmânat trofeul a fost Charlize Theron şi Shirley MacLaine, Theron purtând o ţinută decoltată, lăsând la vedere un bust generos.

Postul de televiziune Iranian Labor News Agency (ILNA) a decis să modifice în PhotoShop haine deasupra siluetei actriţei.

I-au acoperit -cu ajutorul programului de editare - mâinile, gâtul şi pieptul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu