Penelope Cruz ar putea deveni cea mai bătrână fată Bond

Embed:

Penelope Cruz are toate şansele să devină următoarea fată Bond, chiar dacă are peste 40 de ani, iar Chiara Mastroiani a ajuns din nou în prim-plan. Mai detaliat despre aceste subiecte aflaţi imediat din grupajul de ştiri mondene internaţionale.

Actriţa franceză Chiara Mastroiani, în vârstă de 41 de ani, fiica lui Catherine Deneuve şi Marcello Mastroiani, a ieşit nou la rampă. Ea va deveni noua imagine a unui parfum italian. Chiara Mastroiani a "moştenit eleganţa naturală a mamei sale şi surâsul seducătorului său tată, Marcello Mastroiani, dupa cum a precizat un reprezentant al companiei de parfumuri.

Ducele de Edinburgh, soţul reginei Elisabeta, şi-a anulat participarea la mai multe evenimente publice, după ce s-a îmbolnăvit. Regina Elisabeta s-a văzut nevoită să vină singură la evenimente. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat că nu există motiv de îngrijorare, deoarece nu este vorba despre ceva serios.

Actriţa Penelope Cruz ar putea deveni cea mai "coaptă" fată Bond. Ea negociază acum cu producătorii următorului film al francizei, cel de-al 24-lea. În vârstă de 40 de ani, frumoasa brunetă va prelua titlul de cea mai vârstnică fată Bond, de la Honor Blackman, care avea 39 de ani, când a întruchipat-o pe Pussy Galore, în 1962. La etapa actuală, Penelope este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu