Penalul fugar, Renato Usatîi, nu va participa la alegerile parlamentare din această toamnă

Embed:

Penalul fugar, Renato Usatîi, nu va participa la alegerile parlamentare din această toamnă, indiferent de care vor fi rezultatele alegerilor noi pentru Primăria Bălţi.

Despre asta el a anunţat într-o intervenţie live pe o reţea de socializare. Usatîi s-a arătat deranjat de faptul că trebuie să vină la Chişinău pentru a se înregistra în cursă, însă din cauza faptului că este dat în căutare internațională, el nu vrea să revină în Moldova pentru că va fi imediat încătușat.

"Dodon a mai cerut ca în cazul în care un candidat din partea diasporei din Rusia ori SUA sau de exemplu chiar eu dacă vreau să fiu candidatul Diasporei din Rusia, atunci  trebuie să vin personal la Chişinău şi să mă înregistrez la CEC. Deci, eu nu pot fi înregistrat de către partid, la fel nici ceilalţi candidaţii din partid", a spus liderul Partidului "Partidul Nostru", Renato Usatîi.

Renato Usatîi, care este acuzat de comandarea omorului bancherului rus, Gherman Gorbunțov, a fugit din țară în toamna anului trecut și se află în Rusia.

Presa a scris despre numeroasele relații ale lui Usatîi cu lumea criminală din Moldova și din Federația Rusă, inclusiv cu așa-numitul "hoț în lege", Grigore Karamalak, zis "Bulgaru".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu