Penalităţi usturătoare pentru bătăuşii din Milsami şi Veris. Ce sume trebuie să achite cluburile după amicalul de sâmbătă

Embed:

Amenzi drastice pentru Milsami şi Veris după bătaia generală din timpul meciului amical de pe 11 octombrie. Veris a fost amendată cu 5 mii de lei, iar Milsami trebuie să achite 8 mii de lei.

Comitetul de Competiţii al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal a sancţionat echipele Veris şi Milsami pentru bătaia generală din timpul meciului amical, jucat săptămâna trecută. Gruparea orheiană va plăti mai mult, deoarece nu a asigurat prezenţa ambulanţei şi a poliţiei la partidă.

Oficialii clubului Veris Chişinău au refuzat să comenteze decizia FMF.

Totodată, Comitetul de Competiţii a solicitat celor de la Milsami să prezinte înregistrările video pentru a sancţiona jucătorii la şedinţa care va avea loc peste o săptămână.

Deocamdată, imaginile cu bătaia nu au fost făcute publice. Cel mai mult în timpul conflictului a suferit jucătorul lui Milsami, Eugen Slivca. Acesta s-a ales cu nasul rupt şi a suferit o comoţie cerebrală.

În urma acestor incidente, conducerea clubului Veris a decis să nu mai joace meciurile de pe teren propriu la Orhei. Echipa din capitală va juca partidele de acasă la Ghidighici.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu