Peisaj de poveste la Nisporeni: A fost inaugurat Orăşelul de Crăciun. Ce surprize îi aşteaptă pe vizitatori (VIDEO)

Embed:

Atmosferă de poveste la Nisporeni, unde a fost inaugurat cu mult fast un Orășel de Crăciun. Aici nu lipseşte bradul de sărbătoare, patinoarul şi toboganele pentru copii, dar şi căsuțele cu bucate tradiţionale şi vin fiert.

Miile de luminițeau fost aprinse sub aplauzele a sute de oameni nerăbdători. Surpriza a venit din partea fondatorului Edelweiss, Vlad Plahotniuc.

Piaţa Ştefan Cel Mare din Nisporeni s-a transformat într-un loc de basm. Artiştii au cântat melodiile de sărbătoare, care au reuşit să facă atmosfera cu adevărat magică.

Nu au lipsit nici colindătorii. Ansamblul "Crenguța de Iederă", condus de Maria Iliuţ a impresionat publicul. La sărbătoare a venit şi fanfara Moșilor Crăciun.

Copiii au parte de mai multe suprize. Aici au fost instalate tobogane, carusele şi un patinoar imens.

Cei mici pot explora şi universul, întrucât a fost adus un planetariu pentru ei.

Curiozitatea copiilor se pare că l-au determinat pe Vlad Plahotniuc să-şi schimbe planurile pe ultma sută de metri.

"Acest "Oraș de Crăciun" este cadoul pe care-l facem tuturor celor care sunt astăzi aici, care loruies, băştinaşii din raionul Nisporeni, să se bucure de această atmosferă frumoasă. Va funcţiona cu distracţii, competiţii, muzică, dansuri nu doar pe perioada sărbătorilor de iarnă. Ci va funcţiona pe perioada iernii, până în primăvară ca să se poată bucura de această atmosferă toţi băştinaşii raionului Nisporeni, din cel mai îndepărtat sătuc", a spus Vlad Plahotniuc, fondatorul Fundației Edelweiss

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu