Pedofilul din București ar fi atacat o femeie în 2015, fiind îmbrăcat în uniformă de polițist

Poliţistul reţinut pentru pedofilie ar fi atacat şi în uniformă. O femeie l-a reclamat că a agresat-o în scara unui bloc din sectorul 5. S-ar fi întâmplat în 2015, femeia a reacționat, iar în cele din urmă poliţistul a fost de atacat de soţul femeii. A fost deschis un dosar penal, însă, în mod straniu, investigaţiile nu au avansat, scrie Digi24.ro.

Faptele s-au petrecut la sfârșitul anului 2015, adică în perioada când polițistul avea și activitate operațională - dirija circulația, dădea amenzi, lucra efectiv în teren.

Într-una din zilele în care purta uniforma de polițist, a urmărit o femeie până în scara blocului în care locuia. Acolo a atacat-o, dar femeia, din fericire, a reacționat virulent, a intervenit și soțul acesteia, care l-a imobilizat pe polițist și i-a chemat pe colegii acestuia de la Secția 18 de poliție.

Agenții de la Secția 18 l-au încătușat pe agentul de la Rutieră și câteva luni mai târziu, în aprilie 2016, s-a deschis și un dosar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acolo, însă, ancheta a bătut pasul pe loc până în august 2016, atunci când dosarul a fost trimis la Biroul Control intern de la Brigada Rutieră. Nici acolo nu s-a întâmplat absolut nimic, deși numele polițistului apărea în plângerea făcută de femeia respectivă.

Dosarul s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, iar la finalul lui 2016 procurorii au început urmărirea penală in rem (asupra faptelor) pentru agresiune sexuală.

Este foarte posibil acum ca și acest caz - la care a făcut marți referire și ministrul de interne, Carmen Dan, când a cerut demisiile unor șefi din Poliție - să fie preluat de Parchetul Capitalei, instituția care se ocupă și de cel mai recent dosar în care este implicat acest bărbat, suspectat, pe de altă parte, că are legătură cu alte 15 cazuri încă nerezolvate de agresiune sexuală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu