Pediatrul Mihai Stratulat şi-a deschis propria clinică pentru copii

Embed:

Servicii medicale prietenoase copiilor şi utilaje de diagnosticare de ultimă generaţie. Toate acestea se regăsesc într-un nou centru medical din Capitală, deschis de unul dintre cei mai cunoscuţi medici pediatri din ţară, Mihai Stratulat.

Ieri, instituţia medicală şi-a deschis uşile pentru micii pacienţi. Medicul spune că visa la propria clinică încă pe când tatăl său, pediatru şi el de profesie, era în viaţă.

"Eu făcusem şi calculele şi puteam să implementez acest vis, dar nu era într-un final al meu. Având deja doi băieţi, sper eu că unul dintre ei o să ia totul", a spus MIHAI STRATULAT, pediatru.

Pediatrul spune că şi-a format o echipă de profesionişti, care vor fi zilnic, la dispoziţia micilor pacienţi .

"Iniţial o să fim patru pediatri, o să avem un ORL, un oftalmolog, un chirurg, trei ortopezi, doi neurologi. Sunt specialişti selectaţi de către mine, care în toţi aceşti ani, am observat că într-adevăr sunt unii dintre cei mai buni în domeniul lor", a spus MIHAI STRATULAT, pediatru.

Instituţia dispune de mai multe echipamente performante care permit diagnosticarea patologiilor la faze incipiente, iar tratamentul este minim invaziv. Clinica dispune şi de un laborator propriu, ceea ce permite preluarea şi investigarea analizelor medicale în cel mai scurt timp.

"Pentru copii este pregătită o metodă specială. La colectare sângelui venos se ia cu vacutainer, din degețel se prelevează ustensile speciale pentru copii. Investigaţiile se fac pe loc. Se face analiza generală de sânge, de urină", a spus MARIA BOBU, medic de laborator.

Mamele venite la deschidere spun că s-au bucurat că pe lângă serviciile care le vor primi micii pacienţi, ambianţa este una prietenoasă.

"Sunt sigură de faptul că orice copil care intră aici el nu îşi dă seama că a venit la medic, cum intri se pare că este u parc de distracţii."

"Cred că copii o să fie fascinaţi aici. Uitaţi-vă ce jucării sunt, cât este de colorată clinica"

Mihai Stratulat activează în calitate de medic pediatru de peste zece ani. În vara anului 2018, Mihai Stratulat a fost cel care a făcut mai multe dezvăluiri despre cum medicii de la două spitale de copii din Chişinău încearcă să-şi mărească numărul de pacienţi prin stabilirea unor diagnoze greșite.

Ulterior, dezvăluirile medicului neonatolog au fost confirmate prin investigațiile Centrului Naţional Anticorupţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu