PEDEPSE MAI DURE pentru învinuiţii în dosarul "La soacra"! Unul dintre inculpaţi a leşinat când a auzit sentinţa

Embed:

Învinuiţii în dosarul "La Soacra" au primit pedepse mai dure. Judecătorii de la Curtea de Apel au decis că funcționarul responsabil de apărarea împotriva incendiilor îşi va petrece următorii 7 ani după gratii, şi nu 6 ani aşa cum a anunţat prima instanţă.

Iar funcționara de la Direcția Municipală Comerț nu scapă aşa uşor cum crezuse iniţial. Deşi inculpata a fost achitată pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu şi s-a ales cu o amendă de până la 20.000 de lei pentru corupţie, Curtea de Apel a decis că aceasta va face puşcărie, condamnând-o la 6 ani şi jumătate cu executare.

CITEŞTE ŞI: NO COMMENT: Urmările exploziei din apropierea Pieţei Centrale într-un minut (VIDEO)

Verdictul a fost unul şocant pentru funcţionara de la Primărie, aceasta a leşinat şi a fost dusă cu ambulanţa la spital.

În acelaşi timp, medicul CSP Chișinău, care primise anterior doi ani cu suspendare, astăzi a aflat că va sta şi el după gratii 6 ani şi jumătate.

CITEŞTE ŞI: Administratorii cantinei de lângă Piaţa Centrală în care s-a produs explozia, REŢINUŢI

În cazul administratorului localului, judecătorii de la Curtea de Apel au menţionut sentinţa de 6 ani de închisoare.

CITEŞTE ŞI: ALERTĂ ÎN CHIŞINĂU. O explozie s-a produs într-o clădire din apropierea Pieţei Centrale. SUNT RĂNIȚI (VIDEO)

PUBLIKA.MD aminteşte că în urma exploziei din localul "La Soacra" şi-au pierdut viaţa patru persoane, iar alte 13 au fost răniţi.

Incidentul a avut loc în ziua de 9 ianuarie 2016, în cantina " La Soacra" de lângă Piaţa Centrală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu