PEDEAPSĂ CU MOARTEA. Un cuplu şi-a împlinit "fantezia" de a-şi viola şi dezmembra FIICA

O femeie şi iubitul ei aşteaptă decizia instanţei, după ce, amândoi, au răpit-o, au molestat-o şi, la sfârşit, bărbatul a omorât-o pe fiica adoptivă a acesteia, Grace. Mama şi-a privit iubitul în timp ce îi omora fiica, iar ultimele sale cuvinte sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Calvarul pentru copila de 14 ani a început încă din 2016, când, mama ei adoptivă şi iubitul său au închiriat o proprietate ce avea să devină pentru ea "casa groazei". Au torturat-o, au legat-o şi au aruncat-o în podul casei, unde, sperau ei, va muri de căldură. 

Însă, adolescenta a reuşit să scape. Nu pentru mult timp, ce-i drept, asta pentru că cei doi au prins-o şi bărbatul a omorât-o, sub privirile iubitei sale, Sara Packer. 

Totul a avut loc în Pennsylvania, SUA.

A privit cum fiica adoptivă, Grace, era sugrumată de iubit şi nu a avut puterea să intervină. Sau, cel mai probabil, la momentul acela nu a dorit. Femeia i-a spus copilei că "asta e noua sa viaţă şi nu o poate ajuta". De asemenea, Sara Packer a mărturisit că, în ochii ei, totul a durat o veşnicie. 

„I-am luat mâna și i-am spus că poate muri liniștită. Părea că durează o eternitate, însă totul s-a petrecut în doar câteva minute”, a declarat femeia, potrivit metro.co.uk.

Jacob Sullivan a admis faptul că a intenţionat să o molesteze pe Grace şi a mai adăugat că asta făcea parte din fanteziile lui şi a iubitei sale, Sara Packer.

Sara Packer a mai povestit că  i-au transportat trupul dezmembrat într-o pădure din zonă și au abandonat-o. Într-adevăr, acolo a şi fost găsit cadavrul fetei. 

Acum, iubitul mamei, Jacob Sullivan, riscă pedeapsa cu moartea sau închisoarea pe viaţă. În ceea ce o priveşte pe femeie, aceasta va fi, cel mai probabil, condamnată la închisoare pe viaţă, în schimbul cooperării.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu