Pe ultima sută de metri! Mii de vizitatori sunt aşteptaţi la primul festival subteran din lume "Underland"

Embed:

Pregătiri pe ultima sută de metri în beciurile de la Cricova unde mâine va avea loc primul festival subteran din lume "Underland". Organizatorii au instalat scenele şi elementele de decor, iar artiştii şi-au acordat instrumentele şi sunt în aşteptarea celor opt mii de vizitatori. Pentru ei, mâine vor fi pregătite trei tone de vin fiert, zece mii de sticle cu vin dar şi mai multe surprize. 

Orăşelul subteran care se întinde pe o distanță de patru kilometri are şi un primar care va întâmpina vizitatorii cu un pahar de izvar. Oamenii vor putea călători prin cartierele Vinului Alb, Roşu şi prin cel al Spumantelor. Acolo este amenajată câte o scenă pe care vor evolua peste 30 de artiști din Moldova, România, Ucraina, Germania, Italia și Rusia.

"Totul decurge bine, ne încălzim, sunetul e bun, lumina e perfectă. Vom cânta pentru prima dată într-un subsol aşa de mare", a spus membrul trupei "Raiband" din Ucraina, Artiom Goji. 

"Eu cred că mâine va fi foarte interesant aici. Îndeosebi după ce am văzut locul şi oamenii", a spus membrul trupei "Bandaradan" din Italia, Sergio Pesacovichi.

Alături de oaspeţii de peste hotare pe scenă vor urca şi formaţii locale, printre care trupele "Nikorasong", "Pata de ceai", Cantabile şi artistele Elena Carafizi şi Laura Bodorin. Pe fundalul muzicii bune, oaspeţii vor putea bea câte un pahar de vin la un preţ de 10 sau 15 lei.

"Aici somelierii noştri o să povestească tuturor prin ce se deosebesc vinurile noastre moldoveneşti cu ce se servesc şi cum trebuie consumat corect. Şi excursia în muzeul nostru tot este inclusă în bilet, va fi organizată ghidat", a spus directorul Combinatului de vinuri "Cricova", Denis Şova. 

"Această zonă va reprezenta jandarmeria, care va avea 2,3 poliţişti şi câţiva deţinuţi pentru faptul că sunt prea treji sau sunt indispuşi. Respectiv jandarmii vor opri pe dreapta şi îi vor bucura îi vor turna un pic de vin ca să le ridice dispoziţia", a spus organizatorul Festivalului "Underland", Viorel Barbănouă. 

Iar îndrăgostiţii se vor putea căsători pentru o zi la Oficiul Sfântului Valentin din beciurile vinăriei.

Festivalul va începe mâine la ora 10:00 şi va dura doar o zi. Biletul costă 250 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu