Pe timp de criză, oamenii caută votcă la preţ redus

Embed:

Pe timp de criză, oamenii caută nu doar produse alimentare ieftine, ci şi votcă la preţ redus. Prestigioasa revistă de specialitate, Drinks International, a realizat un top al celor mai căutate 20 branduri de votcă din lume.

Revista britanică scrie că declinul economiei mondiale i-a determinat practic pe oameni să-şi înece amarul în alcool. Şi pentru că vremurile sunt grele, aceştia preferă votca ieftină.

În topul realizat de Drinks International au intrat brandurile ale căror vânzări au depăşit în acest an peste 9 milioane de litri.

Astfel, pe primul loc şi cea mai consumată este votca polonezo-engleză Czysta de Luxe. Vânzările au crescut în acest an cu 187 de procente. Pe locul doi se situează marca ucraineană "Хлебный дар". Vânzările acesteia au crescut cu 54 la sută. Şi votca "Svedka", se bucura de popularitate, cu o creştere a vânzărilor de peste 38 de procente. În top au ajuns şi 8 mărci ruseşti - "Smirnoff", "Zelionaia marca", "Belenikaia", "Iamskaia"şi "Russkii Standart".

Totuşi, sensaţia pieţei de băuturi alcoolice este brendul ucrainean "Hlebnâi dar", care a întrecut renumita votcă"Hortiţa" şi "Nemiroff".

Pe timp de criză, oamenii mai preferă să bea votcă "Absolut", Finlandia, Stolicinaia, Sobieski şi Parliament.

loading...

Lasă un comentariu