Pe stadionul Olimpic din Londra se vor juca cinci meciuri de la Cupa Mondială de rugby

Embed:

Stadionul Olimpic din Londra va găzdui cinci partide de la Cupa Mondială de rugby. Meciurile de la ediţia din 2015 se vor juca în total pe 13 arene din Anglia şi Ţara Galilor. Finala se va desfăşura pe arena Twickenham din Londra.

Pe Stadionul Olimpic din Londra se va juca finala mică a Cupei Mondiale de rugby, dar şi patru partide din faza grupelor. Pe arena olimpică vor evolua Franţa, Noua Zeelandă şi Africa de Sud, împotriva unor adversari ce vor fi stabiliţi ulterior.

Partida de deschidere va avea loc la Londra, pe arena Twickenham, acolo unde Anglia va întâlni una din reprezentantivele Oceaniei, cel mai probabil Fiji.

Arena din capitala Angliei va mai găzdui şi două meciuri din sferturile de finală, semifinalele şi finala de pe 31 octombrie 2015.

"Stadionul Twickenham este exclusiv doar pentru rugby. Majoritatea meciurilor de la Cupa Mondială se vor juca pe astfel de stadioane. Alte stadioane, cum ar fi Wembley sau cel Olimpic sunt multifuncţionale", spune director executiv al Cupei Mondiale de rugby, Debbie Jevans.

Două sferturi de finală vor avea loc pe Millennium Stadium, din Cardiff, singura arenă din afara Angliei ce va găzdui meciuri la Cupa Mondială. Printre stadioanele pe care se vor juca partidele de la Mondial se numără Wembley, din Londra, Etihad, din Manchester sau Saint James Park, din Newcastle.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu