Pe piaţa din Moldova a apărut un dispozitiv care măreşte buzele în mod natural şi instantaneu

Embed:

Adio acid hialuronic. În ajutorul femeilor cu buze subţiri vine un dispozitiv revoluţionar, care permite mărirea lor pe cale naturală şi instantanee. Metoda a fost inventată de americani şi a apărut recent şi la noi pe piaţă.

Pentru a obţine efectul dorit, aparatul trebuie plasat în jurul buzelor, iar cel care-l foloseşte trebuie să inspire aerul din interior.

Luminiţa Visan comercializează aceste dispozitive de mai bine de două luni. Procedura nu este dureroasă şi nici nu afectează sănătatea.

"Fetele sunt mulţumite dar am avut şi cazuri în care fetele spuneau că efectul este prea mic după care le-am explicat că nu utilizează corect. Ca orice alt produs are riscuri în cazul în care este folosit excesiv. Putem să avem hipertrofie musculară", a spus comercianta Luminița Visan. 

Inovaţia nu este privită însă cu ochi buni de către toate femeile:

"Nebuni sunt mulţi în această lume aşa că aceasta nu mă uimeşte. Nu mă interesează dezordinea din capul acelor femei, dar sigur cred că ceva le lipseşte sau pur şi simplu nu au ocupaţie".

"De ce nu puţină cosmetică, aşa lejer, dar nici aşa chestie".

"Deja sunt o femeie în vârstă, deja îmi este indiferent ce fac ceilalţi. Când eram noi tineri eram mai modeşti nu cum tineretul din ziua de azi.

Efectul de mărire a volumului buzelor durează, în medie, trei ore. În Moldova, un asemenea dispozitiv costă 39 de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu