Pe covorul roșu de la Globurile de Aur, Matt Damon i-a adus un omagiu regretatului Robin Williams

La 20 de ani de la lansarea în cinematografe a peliculei Good Will Hunting, primul film de succes al actorilor Matt Damon și Ben Affleck prin care au devenit cunoscuți la Hollywood, Matt Damon i-a adus un omagiu partenerului lor din film, Robin Williams, care nu mai este deja de peste doi ani printre noi, scrie Agerpres.

Matt Damon, care a produs ''Manchester by the Sea'', nominalizat anul acesta la categoria ''cel mai bun film dramă'' a Globurilor de Aur, a vorbit cu nostalgie față de prietenul său dispărut, într-o declarație acordată realizatorului de radio Ryan Seacrest, pe covorul roșu la gala Globurilor de Aur.

Am o mulțime de amintiri cu Robin Williams. Ben (Affleck) a spus recent că am vrut întotdeauna, ne-am dorit cu adevărat să-l onorăm. Și ne-am gândit tot timpul să o facem, iar el ne-a părăsit atât de brusc și ne-am dat seama că nu vom mai avea niciodată ocazia să-i mulțumim pentru acest lucru incredibil pe care l-a făcut pentru noi'' , a spus actorul, adăugând că acel film (''Good Will Hunting'' — n.red.) s-a făcut pentru că Robin Williams a vrut.

''Filmul a schimbat complet, pentru totdeauna, traiectoria carierelor noastre'', a adăugat Matt Damon, care a fost unul dintre cei care au înmânat premiile în cadrul galei Globurilor de Aur din acest an.

Prieteni de-o viață, Ben Affleck și Matt Damon au obținut un Glob de aur în 1998 pentru scenariul semnat la filmul Good Will Hunting. Îndrăgitul actor și comedian Robin Williams, care s-a sinucis în 2014 în locuința sa din California, pe fondul unor probleme serioase de sănătate, la 63 de ani, primit un Oscar pentru rolul din acest film

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu