Pe 14 septembrie Sheriff va juca cu Fastav Zlin în Liga Europei

Embed:

Tinerii fotbalişti ai Sheriff-ului aşteaptă cu nerăbdare evoluţia primei echipe în grupele Ligii Europei. Pe 14 septembrie tiraspolenii vor juca în deplasare cu formaţia cehă Fastav Zlin.

Fotbaliştii clubului Sheriff convocaţi la naţionala de juniori până la 15 ani a Republicii Moldova, susţin că ”ciespile” au şanse să obţină victoria în partida de la Olomouc (ОломОуц).

"Cel mai important e să nu pierdem. Meciul ar putea să se încheie la egalitate, însă ne dorim victoria. Sper ca echipa noastră va juca bine şi va ajunge mai departe."

"Echipa Sheriff-ului trebuie să demonstreze din start că este favorită. Fotbaliştii trebuie să joace bine de la început şi să câştige."

Mai mult, jucătorii de la Academia de fotbal a Sheriff-ului sunt încreșători că prima echipă a clubului poate ajunge în faza play-off dintr-o grupă în care mai sunt prezente FC Copenhaga şi Lokomotiv Moscova.

"Sheriff-ul are şanse. Graţie jocului de echipă, disciplinei în faza defensivă şi contraatacurilor rapide, ai noștri pot să se califice în play-off-ul Ligii Europei",A SPUS portar Sheriff Tiraspol U-15, Andrei Filipov.

Copiii urmăresc cu sufletul la gură fiecare meci al campioanei naționale şi au, în lotul "viespilor", jucătorii lor preferaţi.

"Îmi place Racu pentru dăruirea şi abnegaţia sa din teren. Îmi place de asemeni Brezovec pentru cum judecă fazele şi cum dezvoltă acţiunile ofensive", a spus mijlocaşul Sheriff Tiraspol, NIchita Holodov.

"Brezovec evoluează pe postul meu. El pasează bine, are un şut puternic şi execută perfect loviturile libere",a spus mijlocaşul Sheriff Tiraspol, Roman Scurtul.

Partida dintre Fastav Zlin şi Sheriff Tiraspol va fi transmisă în direct de Canal 3 joi, 14 septembrie, de la ora 20:00.

"Urmăriţi meciul Fastav Zlin - Sheriff la Canal 3."

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu