PDM vrea simplificarea sistemului de vize pentru a atrage mai mulţi turişti şi investiţii în Republica Moldova

Embed:

Simplificarea sistemului de vize existent pentru a încuraja şi facilita accesul turiştilor, dar şi a investitorilor interesaţi de oportunităţile oferite de Republica Moldova este unul dintre subiectele abordate la şedinţa săptămânală a Partidului Democrat din Moldova. 

"În context a fost solicitat reprezentanţilor Guvernului şi deputaţilor PDM ca, până săptămâna viitoare, să fie prezentat un plan şi viziunea pentru ca sistemul de vize din ţara noastră să fie unul care să aducă vizitatori şi investiţii şi nu unul care să pună piedici acestora", se arată în comunicatul emis de formaţiune. 

De asemenea, în comunicat se menţionează că a fost făcută o evaluare a vizitelor pe care reprezentanţii partidului le efectuează în teritoriu pentru discuţii cu oamenii, să colecteze problemele pe care aceştia le sesizează şi să prezinte soluţii pentru acestea.

"Aşa cum s-a decis la ultimul Consiliu Politic Naţional, temele de actualitate care sunt sesizate de cetăţeni vor face parte din programul de guvernare. Din acest motiv, reprezentanţi ai Guvernului, dar şi deputaţii democraţi se vor deplasa şi în continuare, în fiecare săptămână, pentru a discuta despre problemele la care oamenii aşteaptă rezolvare din partea partidului de guvernământ", potrivit comunicatului. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu