PDM şi-a anunţat candidatul la alegerile parlamentare din Hînceşti

Embed:

Democrații au decis pe cine înaintează la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hîncești. Este vorba despre Ion Mereuță, care a ocupat anterior funcția de șef al Oficiului teritorial Hîncești al Cancelariei de Stat. Anunțul a fost făcut de deputatul PDM Alexandru Jizdan în cadrul unei emisiuni la N4. 

"- Partidul democrat va avea acolo candidat? - Da vom avea. Şi numele lui este? - Dumneavoastră dacă îl cunoaşteţi noi nu l-am făcut … -  Ion Mereuță sau Chiril Gaburici? - Nu Chiril Gaburici. - Ion Mereuță? - Probabil da. El este candidatul PD. Noi considerăm că avem un candidat bun. Dar care este deosebirea dintre ei şi care candidat este mai bun vor arăta rezultatele alegerilor de la Hîncești.", a spus Jizdan. 

Fostul ministru de Interne declară că Mereuță are șanse mari să adune voturile necesare și să ocupe funcția de deputat, mai ales că este băștinaș.

Primii şi-au anunţat candidatul la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești Partidul Unității Naționale acesta fiind  Vlad Țurcanu. Din partea Partidului Acţiune şi Solidaritate este propusă Olesea Stamate fost ministru de justiţie în guvernul Maiei Sandu.  Iar candidatul Platformei Demnitate și Adevăr este Mihai Druță.  La Hînceşti vor avea loc alegeri parlamentare noi în data de 15 martie, după ce democratul Alexandru Botnari a renunţat la mandatul de deputat în favoarea fotoliului de primar.   

loading...

Lasă un comentariu