PDM refuză să participe la şedinţele Comisiei parlamentare, care investighează tentativa de puci şi o numeşte "vânătoare de vrăjitori" (VIDEO)

Embed:

Partidul Democrat din Moldova anunță că nu va participa la şedinţele Comisiei parlamentare de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor de fapt şi de drept, privind tentativa de puci anticonstituţional întreprinsă de PDM.

Democraţii numesc această comisie o "vânătoare de vrăjitori", pusă la cale de către majoritatea hibridă PSRM-ACUM.

"Numita Comisie de anchetă, care, de fapt, este similară troicii NKVD-iste de tristă faimă, are un singur scop: să intimideze și să denigreze principala forță de opoziție, Partidul Democrat din Moldova, în plină campanie electorală.". 

Democratul Vladimir Cebotari, care este şi candidat la funcţia de primar al Capitalei, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că PDM nu vrea să legitimizeze "o Comisie care nu este legitimă, deoarece nu reprezintă toate grupurile parlamentare şi este o Comisie subiectivă. Se pare că rezultatul acestei Comisii este demult decis şi scris.". 

"Este suficient să atragem atenţia la denumirea aceste Comisii "Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor de fapt şi de drept, privind tentativa de puci anticonstituţional întreprinsă de PDM" Câte componente şi afirmaţii, ceea e înseamnă că deja este o decizie", a mai spus Cebotari. 

Lasă un comentariu