PDM: Opoziţia a compromis azi ideea de societate civilă, după ce a compromis ideea de protest

La solicitarea unor instituții de presă privind reacția PDM față de protestul organizat azi de opoziție, facem următoarele precizari:

"Respectăm opinia celor câteva zeci de participanți care s-au pronunțat astăzi împotriva schimbării sistemului electoral și împotriva dreptului cetățenilor de a-și alege deputații în mod direct, așa cum aleg primarii și președintele țării. 

Trebuie însă să fie respectat de către opoziție și dreptul celor 853 de mii de cetateni care au semnat pentru schimbarea sistemului electoral, care nu mai vor ca politicienii să le impună pe cine să voteze în viitorul Parlament. 

Pe de altă parte, este regretabil că partidele din opoziție participante la protest se ascund cu lașitate după câteva ONG-uri pe care le-au politizat și le folosesc împotriva cetățenilor, care-și doresc să aleagă deputații în mod direct la viitoarele alegeri.

Aceste partide nu au compromis, doar ideea de protest, dar azi au încercat din nou să compromită și ideea de societate civilă", reacţia PDM la proteste.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu