PDM, mai aproape de oameni. Tinerii au vizitat zeci de bătrâni cărora le-au dus pâine și i-au ajutat prin gospodărie

Embed:

Au pus mâna pe mături și greble şi s-au apucat de făcut ordine într-un parc din oraș. Membrii Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat din Bălți au decis astfel să dea o mână de ajutor autorităților. Iar în cadrul campaniei "Nepoți de nădejde", tinerii vizitează zeci de bătrâni cărora le duc pâine și îi ajută la treburile din gospodărie.

Tinerii spun că au ieşit la muncă pentru că le pasă de oraşul în care trăiesc și pentru a da o mână de ajutor celor care au nevoie.

"În fiecare săptămână desfășurăm astfel de acțiuni. Astăzi, de exemplu, ne-am adunat cu toții pentru a face curat în parc, dar și să respirăm aer curat. Eu mă bucur că sunt așa organizații unde tinerii pot veni să se implice în multe activitați și să se dezvolte."

"Îmi pasă de societatea noastră și aș vrea să fac ceva bine și nu numai prin așa activități, dar și alte proiecte, traininguri."

Săptămânal, zeci de bătrâni din Bălți primesc pâine, dar și o mână de ajutor din partea membrilor tinerilor democrați.

"Tineretul democrat o să vină la dvs. să vă dea câte o pâine."

"Mă onorați de fiecare dată, în fiecare an când cu cartofi, cu ceapă, cu făină, zahăr. Aduc mulțumiri partidului, fiindcă mă uit la televizor și văd acțiunile membrilor partidului când era și domnul Lupu, acum domnul Plahotniuc. Foarte multe lucruri face el în privința ajutorării copiilor, mamelor."

"E un exemplu pentru toți, e bun. Soțul dacă e după operație nu poate. Noi acum suntem bătrâni."

Potrivit președintelui Organizație de tineret PDM din Bălți, în ultimele patru luni, numărul tinerilor care au decis să se implice în aceste proiecte a crescut de câteva ori.

"Suntem bucuroși că tinerii sunt interesați de activitățile pe care le facem. În ultimele trei luni, peste 100 de tineri au venit în echipa noastră. Din discuțiile pe care le avem cu ei înțelegem că ei vin aici pentru a fi de folos țării, orașului și de cele mai multe ori se implică activ în proiectele noastre", a spus președintel Organizației de Tineret PDM din Bălți, Alexei Onoico.

Organizația de Tineret din Bălți PDM are peste 130 de membri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu