PDM ÎŞI MĂREŞTE ECHIPA. Peste 400 de persoane au aderat la formațiunea politică

Embed:

Partidul Democrat continuă să-și mărească echipa. Peste 400 de persoane din raioanele Șoldănești, Leova și Telenești au aderat la formațiunea politică.

În Telenești, de exemplu, şi-au luat carnet de partid peste 200 de oameni. Printre ei sunt profesori sau medici.

"Este un partid puternic nu doar la nivelul organizației teritoriale Telenești, dar la nivel de țară. Să știți că la noi în Telenești în toate unitățile administrativ-teritoriale, în majoritatea să zicem așa, avem o forță bună, puternică."

Nou-veniții spun că apreciază reformele demarate la inițiativa PDM.

"În pofida tuturor dificultăților care stau în fața guvernării, în fața partidului se văd întradevăr realizatoare și eu am vrut să mă alătur de echipa dată, să-mi pun umărul și eu și să facem lucruri bune pentru țara noastră."

"Avem în activul organizației teritoriale a Partidului Democrat sunt 28 de primari, 23 de consilieri raionali, peste 250 de consilieri locali, 24 de șefi ai serviciilor raionale și conducători. Ca prioritate a fost și rămâne creșterea rândurilor partidului cu noi membri", a spus preşedintele Organizaţiei raionale Teleneşti a PDM, Diana Manoli.

Deputații prezenți la forum i-au felicitat pe noii membri și i-au încurajat să se implice activ la dezvoltarea țării.

"Datorită vouă noi astăzi reușim să creștem Moldova. Eu vreau să vă reamintesc că sloganele care mai ieri erau doar slogane, deja au devenit realitate", a spus deputatul PDM, Angel Agache.

"Prin oamenii noștri suntem puternici și cei care critică să vină să demonstreze că sunt mai buni, că pot face și realiza mai multe lucruri bune", a spus deputatul PDM, Valentina Stratan.

Oamenii au avut parte și de o surpriză. Interpreta Doinița Gherman a susţinut un concert pentru ei.

Echipa Partidului Democrat din Telenești numără peste 3.200 de membri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu