PDM ÎŞI MĂREŞTE ECHIPA. 360 de persoane din raionul Ialoveni au aderat la formațiunea politică

Embed:
Numărul democraţilor cu acte în regulă este în continuă creştere. În cadrul unui forum raional care a avut loc la Ialoveni, conducerea PDM a înmânat 360 de carnete de partid.

Printre cei care au aderat la familia democraţilor se numără şi fostul ministru al Agriculturii Ion Sula.

"Sunt onorat astăzi să fiu alături de dumneavoastră alături de o echipă puternică, alături de oameni frumoşi. Cu mândrie pot să spun că mă bucur că de astăzi înainte o să vă pot spune colegi şi împreună vom putea munci pentru Moldova", a declarat Ion Sula, membru PDM, fost ministru al Agriculturii.

"Au aderat la noi 360 de persoane noi pentru că au văzut rezultatele activităţii guvernării de astăzi, rezultatele activităţii Partidului Democrat. Partidul are nevoie de oameni notorii, de personalităţi, de oameni buni, specialişti", a menționat Ghenadie Sajin, preşedintele organizaţiei teritoriale a PDM din Ialoveni.

La forumul democraţilor din raion a participat şi Monica Babuc, originară din satul Bardar.

"Eu sunt mândră că fac parte din echipa Partidului Democrat din Moldova care a demonstrat prin fapte nu prin vorbe de la 20 ianuarie 2016 că poate schimba la faţă Moldova, că o poate creşte, că lucrează pentru Moldova", a declarat Monica Babuc, ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

"Le doresc ca eforturile şi năzuințele lor să corespundă acelor aşteptări şi împreună cu ceilalţi membri, împreună cu cetăţenii, cu membri Partidului Democrat să depună acele eforturi pentru realizările frumoase pe acre sperăm să le avem", a menționat Igor Vremea, deputat PDM.

Organizaţia Teritorială Ialoveni a Partidului Democrat are peste trei mii de membri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu