PDM îşi consolidează rândurile la Orhei. Zeci de simpatizanţi ai partidului au devenit membri cu acte în regulă

Embed:

Democraţii îşi consolidează rândurile la Orhei. Zeci de simpatizanţi ai partidului au devenit membri cu acte în regulă. Carnetele le-au fost înmânate în cadrul forumului raional al formaţiunii.

Nou-veniții sunt mândri că fac parte din cel mai mare partid politic din Moldova:

"Am ales Partidul Democrat fiindcă într-adevăr este o echipă unde vorbesc mai mult faptele decât vorbele și sper ca acele realizări frumoase care s-au făcut până acum să fie de bun augur și succesele să fie și mai mari."

"Mă simt mândră. Pentru că cred într-un viitor mai bun pentru Moldova, pentru țara noastră și pentru familia noastră."

"Un om deştept în lumea asta a spus daţi-mi punctul de sprijin şi eu voi urni pământul din loc, punctul de sprijin astăzi e Partidul Democrat."

Vicepreşedintele PDM, Vladimir Cebotari a felicitat noii colegi de partid, iar Valentina Buliga i-a îndemnat să-şi unească forţele.

"Acești pași sunt foarte fermi. De la o săptămână la alta, oamenii numără realizările pe care noi le avem, le contabilizează, le valorifică și se bucură ei de ele", a spus Vladimir Cebotari, vicepreşedinte PDM.

"Eu sunt sigură că oamenii văd acţiunile Partidului Democrat, văd cum se schimbă lucrurile în localităţile lor, au încredere în colegii de partid", a spus Valentina Buliga, deputat PDM.

Conducerea teritorială a formaţiunii a declarat că a reuşit, cu ajutorul Guvernului, să implementeze mai multe proiecte pentru locuitori.

"Am reuşit să realizăm mai multe schimbări. Am dat în exploatare gazoductul de la Ivancea care curge spre Brăneşti, Trebujeni, Brăneşti. Un proiect foarte ambiţios şi mare, care a fost lansat de preşedintele Vlad Plahotniuc este programul "Drumuri bune". În 63 de sate din raionul Orhei au fost investite şi continuă investiţiile de circa 95 milioane de lei", a spus Tudor Golub, preşedintele Organizaţiei Raionale PDM Orhei.

Organizaţia raională PDM Orhei numără peste 3.200 de membri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu