PDM este indignat de agresarea deputatului Sergiu Sîrbu de către recidivistul Pavel Grigorciuc

PDM îşi exprimă indignarea faţă de agresarea deputatului Sergiu Sîrbu, vicepreşedinte PDM, de către recidivistul Pavel Grigorciuc.

Totodată, PDM solicită reprezentanţilor Blocului ACUM să denunţe public comportamentul agresiv al partenerului lor politic, Pavel Grigorciuc, şi să înceteze să mai utilizeze astfel de persoane în activitatea lor politică. 

"Considerăm că acest act josnic a fost posibil în condiţiile în care Blocul ACUM şi-a început activitatea parlamentară utilizând şi încurajând în mod deschis violenţa de limbaj în politică şi actiunile agresive. Mai mult, Blocul ACUM l-a folosit astăzi pe interlopul Grigorciuc pe post de mercenar la aşa-zisul protest din faţa Parlamentului, încurajând şi susţinând manifestările extremiste pe care acesta le-a promovat. Acest comportament nu are nici o legătură cu valorile europene pe care reprezentanţii formaţiunii politice susţin că le promovează", se menţionează într-un comunicat emis de PDM.

De asemenea, PDM precizează că "agresivitatea în discurs şi incitarea la violenţă ca arme politice reprezintă lucruri extrem de periculoase, care creează tulburare, dezbină societatea şi pot afecta grav climatul politic din Republica Moldova".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu