PDM dezminte speculațiile apărute în presă. Unde a plecat președintele Vlad Plahotniuc

Embed:

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc a plecat în acest week-end să își viziteze familia. Biroul de presă al Partidului Democrat din Moldova a emis un comunicat prin care a dezmintit speculațiile care au început să circule în mass-media.

PDM precizează că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din țară, la familia sa.
Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculațiile și informațiile neverificate. Recent, cetățenii au fost intoxicați cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informații false despre starea sănătății sale. Este regretabil că se operează cu astfel de știri false, care induc în eroare opinia publică, se arată în comunicatul PDM.

Nu este pentru prima dată când aşa-zisa presă independentă, afiliată Alianţei PSRM-ACUM, răspândeşte astfel de falsuri. Recent, cetățenii au fost intoxicați cu o campanie de manipulare asemănătoare.

Jurnaliştii trustului, care îi aparţine oligarhului fugar Victor Ţopa, au publicat informații false precum că Vlad Plahotniuc a suferit un accident vascular cerebral, iar unii politicieni de la ACUM au răspândit aceste falsuri.

Formațiunea regretă că jurnaliștii operează cu astfel de știri, care induc în eroare opinia publică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu