PDM, despre abandonul anunţat de Năstase: Era previzibil, nu avea șanse. Acum principalul pericol e Dodon

Partidul Democrat din Republica Moldova și staff-ul electoral al candidatului Marian Lupu au luat act de abandonarea cursei electorale de către candidatul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase.

Acest abandon era previzibil, el intervine într-un moment foarte important, cel în care toate sondajele de opinie arată o creștere evidentă a candidatului Marian Lupu în preferințele electoratului, o încredere mare a cetățenilor că el va fi candidatul cu șansele cele mai mari de a intra în turul doi, în lupta cu reprezentantul socialiștilor, Igor Dodon.

PDM consideră că retragerea lui Andrei Năstase ‎este direct legată de evoluția pozitivă a candidatului PDM, a conștientizat că nu mai are șanse în cursa electorală. Iar motivul pentru care s-a ales formula unui candidat unic este legată tot de acest aspect, de faptul că Marian Lupu a devenit candidatul pe care oamenii îl consideră cu potențialul cel mai mare de a continua parcursul european al Republicii Moldova și de a rezolva problemele oamenilor, așa cum arată foarte clar ultimele sondaje de opinie.

Pentru PDM si Marian Lupu, singurul candidat periculos rămâne, așa cum a fost anunțat de la începutul campaniei electorale, Igor Dodon, cel care vine în această campanie cu un proiect foarte clar de stopare a parcursului european și divizare a țării. Igor Dodon este inamicul numărul unu al lui Marian Lupu, candidatul socialiștilor este principalul pericol pentru Republica Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu